fbq('track', 'AddToCart');Hvad er Cloud hosting? - Wiiva - Webhotel oversigt og priser

Hvad er Cloud hosting?

Posted By: Mikkel Schmidt In: Hosting On: Monday, November 2, 2015 Comment: 0 Hit: 461

En skaler bar hosting platform er helt sikkert cloud hosting. Læs mere om hvad det præcist er her.

Cloud hosting-tjenester giver hosting til hjemmesider på virtuelle servere, der trækker deres computing ressource fra omfattende underliggende netværk af fysiske webservere.

Det følger brugsmodellen Computing i at det er tilgængeligt som en service snarere end et produkt og er derfor sammenlignelige med traditionelle som elektricitet og gas. Groft sagt klienten kan indpasses i deres tjeneste så meget, som de har brug for, alt efter kravene fra deres hjemmeside, og de vil kun betale for hvad de bruger.
Den findes som et alternativ til hosting hjemmesider på enkelte servere (enten dedikeret eller delt servere) og kan betragtes som en udvidelse af begrebet klynger hosting, hvor websites er hostet på flere servere. Med cloud hosting dog det netværk af servere, der bruges er stort og ofte trukket fra forskellige datacentre i forskellige steder.

Cloud hostingPraktiske eksempler på cloud hosting kan falde ind under både Infrastructure as a Service (IaaS) og Platform as a Service (PaaS) klassifikationer. Under IaaS tilbud klienten er simpelthen følger med virtualiserede hardware ressource, som de kan installere deres eget valg af software miljø før opbygge deres web-applikation. På en PaaS tjeneste dog kunden også forsynet med denne software miljø, for eksempel som en løsning stak (operativsystem, database støtte, webserver software og programmering support), som de kan gå direkte til installation og udvikle deres webapplikation. Virksomheder med komplekse it-infrastrukturer og erfarne IT-fagfolk kan ønske at vælge den mere tilpasselig IaaS model, men andre kan foretrække den lette en PaaS mulighed.

En udvikling af begrebet cloud hosting for virksomhedens kunder er den virtuelle datacenter (VDC). Dette beskæftiger en virtualiseret netværk af servere i cloud'en, som kan bruges til at være vært for alle af en virksomheds it-drift, herunder dets hjemmesider.

De mere oplagte eksempler på cloud hosting indebærer brug af offentlige cloud-modeller - der er vært hjemmesider på virtuelle servere, der trækker ressource fra den samme pulje som andre offentligt tilgængelige virtuelle servere og bruge den samme offentlige netværk til at overføre data data, som er fysisk lagret på de underliggende fælles servere, der danner cloud'en ressourcer. Disse offentlige skyer vil omfatte nogle sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at data er privat og ville være tilstrækkeligt for de fleste website installationer. Men hvor sikkerhed og privatlivets fred er mere af en bekymring, kan virksomhederne vende sig mod cloud hosting i private skyer som et alternativ - det er skyerne, der bruger øremærkede ressourcer (servere, netværk osv), uanset placeret på stedet eller med skyen udbyder .

En typisk cloud hosting tilbyder kan levere følgende funktioner og fordele:

Pålidelighed; snarere end at blive hostet på en enkelt forekomst af en fysisk server hjemmesiden er hostet på en virtuel partition som trækker sine ressourcer, såsom diskplads, fra et omfattende netværk af underliggende fysiske servere. Hvis en server går offline, det udvander niveauet for ressource til rådighed til skyen lidt, men vil ikke have nogen effekt på tilgængeligheden af ​​hjemmesiden, hvis virtuelle server vil fortsætte med at trække ressource fra den resterende netværk af servere. Nogle cloud-platforme kunne endda overleve en hel datacenter går offline, da de sammenfattede cloud ressource er hentet fra flere datacentre på forskellige steder for at sprede risikoen.
Fysisk sikkerhed; de underliggende fysiske servere er stadig til huse i datacentre og så nyde godt af de sikkerhedsforanstaltninger, som disse faciliteter gennemføre for at forhindre folk adgang til eller forstyrre dem på stedet
Skalerbarhed og fleksibilitet; ressource er tilgængelige i realtid på efterspørgslen og ikke begrænset til det fysiske begrænsninger / kapacitet på en server. Hvis en kundes hjemmeside kræver ekstra ressource fra dets hosting platform som følge af en stigning i besøgende trafik eller implementering af ny funktionalitet, er den ressource tilgås problemfrit. Selv når du bruger en privat cloud-model tjenesten kan ofte få lov til at "burst" at få adgang til ressourcer fra den offentlige cloud for ikke-følsomme behandling, hvis der er bølger i aktivitet på sitet.
Utility stil koster; kunden kun betaler for det, de faktisk bruger. Den ressource er tilgængelig for stigninger i efterspørgslen, men der er ingen spildt kapacitet forbliver uudnyttet, når efterspørgslen er lavere.
Responsive load balancing; load balancing er software baseret, og derfor kan være det samme skalerbar til at reagere på skiftende krav

Kommentarer

Skriv kommentar

Scroll To Top