fbq('track', 'AddToCart');SSL giver mere end sikkerhed - Wiiva - Webhotel oversigt og priser

SSL giver mere end sikkerhed

Posted By: Mikkel Schmidt In: Domæne On: Tuesday, October 27, 2015 Comment: 0 Hit: 428

Et SSL certifikat giver meget mere en man regner med. Nogle tror det kun er på grund af sikkerhed man bør bruge det, men der ligger mere bag facaden end det.

Sikkerhed er selvfølgelig en vigtig faktor for hvorfor man vælger at benytte SSL, men har du tænkt over psykologien i at bruge det? Hvad gør det ved konverteringen ?

Du kender sikkert de sider du kommer ind på, hvor dele af adresse linjen er grøn i toppen. Uden at vide hvad det er, giver det dig en eller anden tilfredsstillelse om at siden er sikker.

Det er præcis det den er der for. Den illustrere at siden er SSL certificeret. Der finde mange SSL certifikater, som har forskellige grader af sikkerhed. Nogle giver en grøn bare, nogle laver blot teksten "https" grøn osv.

Et af de gode SSl certifikater kan godt koste en del pr. år, men det er helt sikkert pengende værd. Udover øget sikkerhed kan du også næsten være sikker på øget konvertering.

Der opstår flere og flere sager med internet svindel. Alt den negative omtale gør folk usikre når de skal handle online, men med et SSL certifikat gør du brugerne mere trygge og mange vil derfor vælge at handle hos dig frem for en side uden SSL.

Det er noget der sker ubevidst, hvis du spørger vedkommende hvorfor de valgte at handle ved dig, vil de nok bare svare at de følte at din webshop var mere troværdig, uden at de kan sætte en finder på det. Men det kan vi, du havde SSL og det havde din konkurrent ikke.

Husk derfor, at når du overvejer at investerer i et SSL certifikat, så er det ikke altså ikke kun sikkerheden du skal have i tankerne, husk også alt det mersalg certifikatet vil give dig.

Kommentarer

Skriv kommentar

Scroll To Top